Dit is het blokkenschema van Sencity Festival 2023

Dit is het blokkenschema van Sencity Festival 2023

Over een week is het eindelijk zover: Sencity Festival 2023. Om het 20-jarig jubileum te vieren hebben we – al zeggen we het zelf – een fantastisch programma samengesteld, met namen als MEROL, Signmark, Joël Domingos en KUZKO. DUIMALOT en Kings Cross strijden in de finale van de Podiumbeest Awards en zes dove, slechthorende en horende jongeren geven spoken & signed word performances. Lach tot je geen adem meer krijgt bij de comedyshow ‘Je weet niet wat je hoort’, laat je inspireren door de bijzondere verhalen bij Handtalks en ga op onderzoek in het SecretLab (als je ‘m kunt vinden). En dan zijn er ook nog workshops Nederlandse Gebarentaal door TYD, interactieve kunstinstallaties en genoeg vertier om te dansen tot in de vroege uurtjes!

Plan nu jouw bezoek aan Sencity Festival 2023 met het blokkenschema. Nog geen ticket? Trommel je vrienden op en bestel tickets via de website van TivoliVredenburg.

Let op: De klok wordt in de nacht van 25 op 26 maart verzet. In het blokkenschema wordt hier hier geen rekening mee gehouden. We feesten alsof de tijd er niet toe doet.

Scroll naar boven