Sencity Festival wil jou! Nieuwe uitdaging voor social media manager & content creator

Sencity Festival wil jou! Nieuwe uitdaging voor social media manager & content creator

Sencity Festival is hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival dat op 6 april 2024 weer plaatsvindt in TivoliVredenburg in Utrecht. Wij willen werken met iemand die onze zintuigprikkelende visie kan vertalen naar catchy, verrassende en toegankelijke content. Wil jij je vastbijten in de toekomst van livemuziek, zintuigprikkelende kunst en innovatieve cultuur? Ben jij degene die altijd op zoek is naar vernieuwing? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor je.

Bekijk hier de vacature in Nederlandse Gebarentaal.

Sencity Festival

Possibilize

Sencity Festival is een project van Possibilize. Possibilize verbindt, inspireert en activeert mensen om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Dat doet het platform door creatieve projecten te realiseren waarin uitdagingen een inspiratiebron vormen.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als social media manager & content creator ben je onderdeel van het marketing team samen met de PR Manager en Head of Marketing. Jouw expertise en ervaring zet je in om de visie en doelen te vertalen naar content die past bij onze verschillende doelgroepen. Je bedenkt de strategie en maakt de content. Je werkt naar deadlines en plaatst de content online.

Wie jij bent

  • Jij bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van content en social media.
  • Je begrijpt de verschillende doelgroepen en weet wat ze willen. Een heldere en effectieve boodschap overbrengen is een no-brainer.
  • Creativiteit zit in je bloed. Jij kunt onze zintuigprikkelende beleving ook vertalen naar aantrekkelijke content.
  • Je bent leergierig en optimistisch. Denken en handelen in mogelijkheden in elke situatie is voor jou altijd the way to go.
  • Inclusie en toegankelijkheid zijn de norm. Jij vindt het essentieel dat iedereen, ondanks een mogelijke beperking, jouw content en boodschap begrijpt.
  • Je bent een geboren projectmanager: Je bepaalt een heldere strategie met mijlpalen die leidt tot resultaten, reflectie en optimalisatie.
  • Beheersing van Nederlandse Gebarentaal en affiniteit met Dovencultuur zijn een pré.

Wat wij bieden

We bieden een omgeving waar innovatie, creativiteit en inclusie centraal staan. Als jij je kunt vinden in onze missie, dan vormen deze drie pijlers jouw speelveld waar je alle vrijheid hebt om te experimenteren. Je wordt (als freelancer) onderdeel van de Possibilize familie, bent welkom om vanuit ons kantoor in Park Oog In Al in Utrecht te werken en bent je vrij om je eigen uren in te delen. De functie betreft minimaal 4 uur per week van 1 oktober t/m 30 april.

Spreekt dit jou aan? Reageer dan vóór maandag 2 oktober. Je mag zelf bepalen hoe je jezelf wilt presenteren. We vinden het leuk om een persoonlijke video te ontvangen van maximaal 5 minuten (in Nederlandse Gebarentaal). Een brief mag uiteraard ook. Mail je sollicitatie met CV naar tim@possibilize.today en isa@possibilize.today.

Scroll to Top